Zásady ochrany osobních údajů

Podmínky zpracování a ochrany osobních údajů

Vážení návštěvníci,
podle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) se zavazuji respektovat a ochraňovat Vaše soukromí a chránit vaše osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

V souladu s požadavky nařízení sděluji, že mé identifikační údaje, jako osoby nakládající s Vašimi osobními údaji (dále jen „Správce“) jsou následující:

Jméno a příjmení: Ing. Věra Hrbáčová
IČO: 488728811
Sídlo provozovny: Stará 98/18, 602 00 Brno
e-mail: info@acontax.cz
tel.: 777 733 661

Prostřednictvím těchto internetových stránek můžete umožnit nakládání se svými osobními údaji vyplněním jednoho ze třech interaktivních formulářů:

  • Vyplněním formuláře „Rychlý kontakt“, který vyvoláte tlačítkem „Rychlý kontakt“ umístěným na konci každého článku sděluje správci své jméno, příjmení, e-mailovou adresu, IP adresu a telefonní číslo (nepovinně).
  • Vyplněním formuláře „Přihláška“, který vyvoláte tlačítkem „Přihlásit se“ umístěným v článku „Kalendář kurzů“ sdělujete správci své jméno, příjmení, e-mailovou adresu, IP adresu, adresu bydliště či fakturační a telefonní číslo (nepovinně).
  • Vyplněním formuláře „Názory účastníků“, umístěným v článku „Názory účastníků“ sdělujete správci a neomezenému okruhu uživatelů webových stránek správce své jméno, IP adresu, e-mailovou adresu a adresu Vaší internetové stránky. Všechny osobní údaje sdělené prostřednictvím tohoto formuláře jsou nepovinné (nemusíte je uvádět). Pouze údaj se jménem je povinný pro odeslání formuláře. Vaše jméno však můžete uvést pouze jako iniciály, nebo pouze jméno bez příjmení. Správce upozorňuje že odesláním tohoto formuláře dojde k automatickému zveřejnění poskytnutých údajů na webové prezentaci správce. Údaj o Vaší IP adrese se nezveřejňuje a automaticky se ukládá v databázi správce. Pokud si po odeslání formuláře budete přát údaje změnit, smazat, nebo dodatečně odepřít poskytnutý souhlas, kontaktujte správce na e-mailu info@acontax.cz.

Vyplnění a odesláním jednoho z uvedených formulářů udělujete souhlas se zpracováním svých osobních údajů, a to za níže uvedených podmínek:

Podmínky zpracování osobních údajů Subjektu údajů:

  • Správcem osobních údajů podle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) je Správce.
  • Vaše osobní údaje zpracovává správce z důvodu zajištění objednaných služeb.
  • Správce zpracovává vaše jméno a příjmení, adresu, e-mail, telefonní číslo, IP adresu a informace o objednaných službách.
  • Po a v průběhu absolvování vzdělávacího kurzu zpracovává též údaje předepsané zákonem a za účelem vystavení certifikátů o absolvování akreditovaných kurzů MŠMT zpracovává též Vaše datum narození.
  • Pokud vyplníte a odešlete jeden z popsaných interaktivních formulářů je důvodem zpracování Váš souhlas se zpracováním osobních údajů.
  • V ostatních případech je právním důvodem tohoto zpracování plnění smlouvy a plnění zákonných povinností (evidence účetních dokladů, evidence vystavených certifikátů o absolvovaném vzdělání).
  • Ochrana vašich osobních údajů odpovídá požadavkům Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR).
  • Aby vás správce mohl informovat o aktuálních nabídkách a slevách, zpracovává vaše jméno a příjmení a e-mailovou adresu. Právním důvodem tohoto zpracování je Váš souhlas, který správci poskytujete buď prostřednictvím formuláře „Přihláška“ (nepovinně), nebo jinou formou, a který můžete kdykoli odvolat.
  • Vaše osobní údaje správce poskytuje jen institucím k tomu zmocněným zákonem, nikomu jinému Vaše osobní údaje bez Vašeho výslovného souhlasu neposkytuje.
  • Při zpracování Vašich osobních údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani k profilování.
  • Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřil zpracováním Vašich osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu GDPR.
  • Správce nemá v úmyslu předat Vaše osobní údaje do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným osobám.
  • Kdykoliv máte právo odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat od Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování. Máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že při zpracování vašich osobních údajů postupuje správce v rozporu s GDPR.

Ing. Věra Hrbáčová

Nejbližší kurzy

Účetnictví 1/2019

18.2.2019

Účetnictví 2/2019

11.4.2019

Daně 1/2019

10.6.2019

 

Aktuality

7.2.2019: V průběhu ledna a února 2019 proběhl tradiční Seminář k daňovým změnám 2018-2019 – Písemný materiál k tomuto semináři naleznete zde

10.7.2018: Od 1.8.2018 působíme na nové adrese: Brno, Přadlácká 920/24c, 60200 – podrobnosti naleznete zde

Pokud někdo stojíte o kvalitní rekvalifikační kurz, mohu paní Hrbáčovou doporučit po všech stránkách...rozumí svému oboru a dokáže své vědomosti předávat srozumitelně a prakticky a vždy tak, že pochopili i úplní začátečníci. Vše je zaměřené hlavně na praktická cvičení, což může reálně pomoci např. při hledání zaměstnání. Já děkuji a doufám, že mi situace dovolí se přihlásit i na další možné kurzy.

Radka Kraušnerová

Chci poděkovat paní Ing. Hrbáčové za skvělý a profesionální výklad z oboru účetnictví a daní včetně praktických příkladů. Také děkuji paní Ortcikrové za podané informace z oblasti mzdové problematiky. Ve všech kurzech panovala pohodová atmosféra. Vřele doporučuji všem dalším zájemcům.

Lenka Bajsová

Kurz se mi moc líbil, jak zpracované materiály, tak i praktická výuka na příkladech, dobré procvičování i domací úkoly. Přístup k nám byl výborný, prostředí bylo příjemné a dobré byly naše diskuze. Byla jsem opravdu spokojená a těším se na Daňovou nástavbu v roce 2008

Pavlína Musilová

Odkazy

Člen Komory daňových poradců České republiky č. 3798 www.kdpcr.cz

Držitel certifikátu Bilanční účetní č. 000518 www.svaz-ucetnich.eu

Držitel vzdělávací akreditace Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy www.msmt.cz

Dále viz. certifikace

BlahaSoft - Účetní a ekonomický software www.obchod.blahasoft.cz