Zásady ochrany osobních údajů

Podmínky zpracování a ochrany osobních údajů

Vážení návštěvníci,
podle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) se zavazuji respektovat a ochraňovat Vaše soukromí a chránit vaše osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

V souladu s požadavky nařízení sděluji, že mé identifikační údaje, jako osoby nakládající s Vašimi osobními údaji (dále jen „Správce“) jsou následující:

Jméno a příjmení: Ing. Věra Hrbáčová
IČO: 488728811
Sídlo provozovny: Stará 98/18, 602 00 Brno
e-mail: info@acontax.cz
tel.: 777 733 661

Prostřednictvím těchto internetových stránek můžete umožnit nakládání se svými osobními údaji vyplněním jednoho ze třech interaktivních formulářů:

  • Vyplněním formuláře „Rychlý kontakt“, který vyvoláte tlačítkem „Rychlý kontakt“ umístěným na konci každého článku sděluje správci své jméno, příjmení, e-mailovou adresu, IP adresu a telefonní číslo (nepovinně).
  • Vyplněním formuláře „Přihláška“, který vyvoláte tlačítkem „Přihlásit se“ umístěným v článku „Kalendář kurzů“ sdělujete správci své jméno, příjmení, e-mailovou adresu, IP adresu, adresu bydliště či fakturační a telefonní číslo (nepovinně).
  • Vyplněním formuláře „Názory účastníků“, umístěným v článku „Názory účastníků“ sdělujete správci a neomezenému okruhu uživatelů webových stránek správce své jméno, IP adresu, e-mailovou adresu a adresu Vaší internetové stránky. Všechny osobní údaje sdělené prostřednictvím tohoto formuláře jsou nepovinné (nemusíte je uvádět). Pouze údaj se jménem je povinný pro odeslání formuláře. Vaše jméno však můžete uvést pouze jako iniciály, nebo pouze jméno bez příjmení. Správce upozorňuje že odesláním tohoto formuláře dojde k automatickému zveřejnění poskytnutých údajů na webové prezentaci správce. Údaj o Vaší IP adrese se nezveřejňuje a automaticky se ukládá v databázi správce. Pokud si po odeslání formuláře budete přát údaje změnit, smazat, nebo dodatečně odepřít poskytnutý souhlas, kontaktujte správce na e-mailu info@acontax.cz.

Vyplnění a odesláním jednoho z uvedených formulářů udělujete souhlas se zpracováním svých osobních údajů, a to za níže uvedených podmínek:

Podmínky zpracování osobních údajů Subjektu údajů:

  • Správcem osobních údajů podle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) je Správce.
  • Vaše osobní údaje zpracovává správce z důvodu zajištění objednaných služeb.
  • Správce zpracovává vaše jméno a příjmení, adresu, e-mail, telefonní číslo, IP adresu a informace o objednaných službách.
  • Po a v průběhu absolvování vzdělávacího kurzu zpracovává též údaje předepsané zákonem a za účelem vystavení certifikátů o absolvování akreditovaných kurzů MŠMT zpracovává též Vaše datum narození.
  • Pokud vyplníte a odešlete jeden z popsaných interaktivních formulářů je důvodem zpracování Váš souhlas se zpracováním osobních údajů.
  • V ostatních případech je právním důvodem tohoto zpracování plnění smlouvy a plnění zákonných povinností (evidence účetních dokladů, evidence vystavených certifikátů o absolvovaném vzdělání).
  • Ochrana vašich osobních údajů odpovídá požadavkům Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR).
  • Aby vás správce mohl informovat o aktuálních nabídkách a slevách, zpracovává vaše jméno a příjmení a e-mailovou adresu. Právním důvodem tohoto zpracování je Váš souhlas, který správci poskytujete buď prostřednictvím formuláře „Přihláška“ (nepovinně), nebo jinou formou, a který můžete kdykoli odvolat.
  • Vaše osobní údaje správce poskytuje jen institucím k tomu zmocněným zákonem, nikomu jinému Vaše osobní údaje bez Vašeho výslovného souhlasu neposkytuje.
  • Při zpracování Vašich osobních údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani k profilování.
  • Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřil zpracováním Vašich osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu GDPR.
  • Správce nemá v úmyslu předat Vaše osobní údaje do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným osobám.
  • Kdykoliv máte právo odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat od Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování. Máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že při zpracování vašich osobních údajů postupuje správce v rozporu s GDPR.

Ing. Věra Hrbáčová

Nejbližší kurzy

Účetnictví

11.11.2019

Mzdy

21.11.2019

Účetnictví

3.2.2020

 

Aktuality

29.9.2019: V průběhu ledna 2020 proběhne opět  tradiční Seminář k daňovým změnám 2019-2020 – Podrobné informace naleznete naleznete zde

Dobrý den, ráda bych se přidala ke všem pozitivním komentářům, které pějí chválu na způsob vedení, náplň a kvalitu studijního materiálu tohoto kurzu podvojného účetnictví. Paní Věra Hrbáčová svým přístupem, rozptýlila všechny mé obavy začátečníka v této problematice a díky svému lidskému a uvolněnému přístupu, který ovšem nebyl na úkor profesionality, kvality výkladu a věcnému obsahu, dosáhla toho, že jsme se všichni cítili uvolněně, přirozeně a neměli jsme zábran zeptat se na cokoli, ať už se otázka mohla jevit sebebanálněji a myslím, že mohu hovořit za všechny účastníky, že jsme všichni navštěvovali kurz rádi a byl pro nás velkým přínosem. Paní Hrbáčová všechny naše dotazy trpělivě zodpověděla, nejasnosti vysvětlila ze všech možných stran a poradenství ochotně poskytovala nad rámec hodin výuky, což jistě nebývá samozřejmostí. Skripta jsou zpracována způsobem, který umožňuje je kdykoli v praxi použít a lehce si vyhledat potřebné informace, jsou plná praktických příkladů a jistě se k nim všichni budeme často vracet. Na závěr musím říci, že kurz podvojného účetnictví splnil a i předčil má očekávání a mohu konstatovat, že i „MÁ DÁTI/DAL“ , v obecném laickém povědomí jistě vnímáno, jako nezáživná a nesrozumitelná hra čísel a účtů, může být podáno způsobem, který zaujme každého, nehledě na úroveň vzdělání a vědomostí v dané problematice. Ještě jednou děkuji a všem tento kurz doporučuji. :)

Simona Ševčíková

Právě jsem ukončila kurz u paní ing. Hrbáčové a ráda se připojím ke všem kladným ohlasům. Jednak byla po celou dobu velmi přátelská a příjemná atmosféra, spousta praktických příkladů a k dispozici velmi přehledně a profesionálně vypracovaná skripta. Každému kdo se chce dozvědět nejenom o základech podvojného účetnictví, ale i mnohem víc, bych tento kurz doporučila

Andrea Matoušová

Tento kurz hodnotím velice kladně. Stejně tak jsem nadmíru spokojená s paní lektorku Věrkou Hrbáčovou. Její ochota, vstřícnost, velmi dobře připravený, srozumitelný výklad pomocí přehledných skript, doplňující postřehy z praxe, odpovědi na naše dotazy, mi pomohli porozumět, utřídit a nově pochopit souvislosti účetnictví. Velice příjemný kolektiv v přiměřeném počtu 10 „studentů“ tvořil přirozené a přátelské prostředí. Celé dva měsíce jsem se těšila na pondělí a středu, kdy se zase všichni sejdeme  v čele s bravurní pí. Věrkou. Opravdu jsem velice spokojena a mohu jen doporučit. Na začátku jsem vstupovala s nejistotou a minimálními znalostmi v oblasti účetnictví, na konci odcházím s nadšením a velkou snahou se mu věnovat. Moc vám za to paní Věrko děkuji. Zdravím a přeji mnoho spokojených absolventů.

Petra Hrubá

Odkazy

Člen Komory daňových poradců České republiky č. 3798 www.kdpcr.cz

Držitel certifikátu Bilanční účetní č. 000518 www.svaz-ucetnich.eu

Držitel vzdělávací akreditace Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy www.msmt.cz

Dále viz. certifikace

BlahaSoft - Účetní a ekonomický software www.obchod.blahasoft.cz