Zásady ochrany osobních údajů

Podmínky zpracování a ochrany osobních údajů

Vážení návštěvníci,
podle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) se zavazuji respektovat a ochraňovat Vaše soukromí a chránit vaše osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

V souladu s požadavky nařízení sděluji, že mé identifikační údaje, jako osoby nakládající s Vašimi osobními údaji (dále jen „Správce“) jsou následující:

Jméno a příjmení: Ing. Věra Hrbáčová
IČO: 488728811
Sídlo provozovny: Stará 98/18, 602 00 Brno
e-mail: info@acontax.cz
tel.: 777 733 661

Prostřednictvím těchto internetových stránek můžete umožnit nakládání se svými osobními údaji vyplněním jednoho ze třech interaktivních formulářů:

  • Vyplněním formuláře „Rychlý kontakt“, který vyvoláte tlačítkem „Rychlý kontakt“ umístěným na konci každého článku sděluje správci své jméno, příjmení, e-mailovou adresu, IP adresu a telefonní číslo (nepovinně).
  • Vyplněním formuláře „Přihláška“, který vyvoláte tlačítkem „Přihlásit se“ umístěným v článku „Kalendář kurzů“ sdělujete správci své jméno, příjmení, e-mailovou adresu, IP adresu, adresu bydliště či fakturační a telefonní číslo (nepovinně).
  • Vyplněním formuláře „Názory účastníků“, umístěným v článku „Názory účastníků“ sdělujete správci a neomezenému okruhu uživatelů webových stránek správce své jméno, IP adresu, e-mailovou adresu a adresu Vaší internetové stránky. Všechny osobní údaje sdělené prostřednictvím tohoto formuláře jsou nepovinné (nemusíte je uvádět). Pouze údaj se jménem je povinný pro odeslání formuláře. Vaše jméno však můžete uvést pouze jako iniciály, nebo pouze jméno bez příjmení. Správce upozorňuje že odesláním tohoto formuláře dojde k automatickému zveřejnění poskytnutých údajů na webové prezentaci správce. Údaj o Vaší IP adrese se nezveřejňuje a automaticky se ukládá v databázi správce. Pokud si po odeslání formuláře budete přát údaje změnit, smazat, nebo dodatečně odepřít poskytnutý souhlas, kontaktujte správce na e-mailu info@acontax.cz.

Vyplnění a odesláním jednoho z uvedených formulářů udělujete souhlas se zpracováním svých osobních údajů, a to za níže uvedených podmínek:

Podmínky zpracování osobních údajů Subjektu údajů:

  • Správcem osobních údajů podle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) je Správce.
  • Vaše osobní údaje zpracovává správce z důvodu zajištění objednaných služeb.
  • Správce zpracovává vaše jméno a příjmení, adresu, e-mail, telefonní číslo, IP adresu a informace o objednaných službách.
  • Po a v průběhu absolvování vzdělávacího kurzu zpracovává též údaje předepsané zákonem a za účelem vystavení certifikátů o absolvování akreditovaných kurzů MŠMT zpracovává též Vaše datum narození.
  • Pokud vyplníte a odešlete jeden z popsaných interaktivních formulářů je důvodem zpracování Váš souhlas se zpracováním osobních údajů.
  • V ostatních případech je právním důvodem tohoto zpracování plnění smlouvy a plnění zákonných povinností (evidence účetních dokladů, evidence vystavených certifikátů o absolvovaném vzdělání).
  • Ochrana vašich osobních údajů odpovídá požadavkům Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR).
  • Aby vás správce mohl informovat o aktuálních nabídkách a slevách, zpracovává vaše jméno a příjmení a e-mailovou adresu. Právním důvodem tohoto zpracování je Váš souhlas, který správci poskytujete buď prostřednictvím formuláře „Přihláška“ (nepovinně), nebo jinou formou, a který můžete kdykoli odvolat.
  • Vaše osobní údaje správce poskytuje jen institucím k tomu zmocněným zákonem, nikomu jinému Vaše osobní údaje bez Vašeho výslovného souhlasu neposkytuje.
  • Při zpracování Vašich osobních údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani k profilování.
  • Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřil zpracováním Vašich osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu GDPR.
  • Správce nemá v úmyslu předat Vaše osobní údaje do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným osobám.
  • Kdykoliv máte právo odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat od Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování. Máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že při zpracování vašich osobních údajů postupuje správce v rozporu s GDPR.

Ing. Věra Hrbáčová

Nejbližší kurzy

Daně

10.6.2019

Mzdy

19.6.2019

Účetnictví

3.9.2019

 

Aktuality

7.2.2019: V průběhu ledna a února 2019 proběhl tradiční Seminář k daňovým změnám 2018-2019 – Písemný materiál k tomuto semináři naleznete zde

10.7.2018: Od 1.8.2018 působíme na nové adrese: Brno, Přadlácká 920/24c, 60200 – podrobnosti naleznete zde

Kurz účetnictví paní Ing. Hrbáčové byl výborný. Šla jsem do něj vybavená pradávnou maturitou z účetnictví a okrajovými poznatky z praxe. Během kurzu mi mnoho věcí do sebe "zapadlo". Informace byly podávány srozumitelně, paní Ing. Hrbáčová zodpověděla všechny naše dotazy. Skripta jsou dobře připravená, s řadou příkladů, určitě je ještě využiji. Po kurzu musím říct, že účetnictví není žádná nuda! Vládla zde příjemná atmosféra, pro mě jediným minusem je, že kurz skončil.

Eva Tomanová

Do kurzu účetnictví jsem vstoupila jako úplný začátečník,účetnictvím nepolíbený.Ale díky výborné lektorce paní ing.Věře Hrbáčové a její schopnosti vysvětlit vše abych i já pochopila jsem začala chápat a rozumět tajům účetnictví.Teorie byla proložená obrovským počtem praktických příkladů a testíků,na které jsem vždy čekala :).Scripta jsou bezvadná,perfektně zpracovaná,rozhodně je budu využívat. Věro,moc moc děkuji a těším se v květnu na kurz daň.nadstavby.

Šárka Pšeničková

Kurz vedený paní Ing. Hrbáčovou doporučuji. Paní Hrbáčová je profesionál ve svém oboru. Byla jsem velmi spokojená s výkladem. Prostředí kurzu je velice příjemné.

Kristýna Hamrlová

Odkazy

Člen Komory daňových poradců České republiky č. 3798 www.kdpcr.cz

Držitel certifikátu Bilanční účetní č. 000518 www.svaz-ucetnich.eu

Držitel vzdělávací akreditace Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy www.msmt.cz

Dále viz. certifikace

BlahaSoft - Účetní a ekonomický software www.obchod.blahasoft.cz