Zásady ochrany osobních údajů

Podmínky zpracování a ochrany osobních údajů

Vážení návštěvníci,
podle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) se zavazuji respektovat a ochraňovat Vaše soukromí a chránit vaše osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

V souladu s požadavky nařízení sděluji, že mé identifikační údaje, jako osoby nakládající s Vašimi osobními údaji (dále jen „Správce“) jsou následující:

Jméno a příjmení: Ing. Věra Hrbáčová
IČO: 488728811
Sídlo provozovny: Stará 98/18, 602 00 Brno
e-mail: info@acontax.cz
tel.: 777 733 661

Prostřednictvím těchto internetových stránek můžete umožnit nakládání se svými osobními údaji vyplněním jednoho ze třech interaktivních formulářů:

  • Vyplněním formuláře „Rychlý kontakt“, který vyvoláte tlačítkem „Rychlý kontakt“ umístěným na konci každého článku sděluje správci své jméno, příjmení, e-mailovou adresu, IP adresu a telefonní číslo (nepovinně).
  • Vyplněním formuláře „Přihláška“, který vyvoláte tlačítkem „Přihlásit se“ umístěným v článku „Kalendář kurzů“ sdělujete správci své jméno, příjmení, e-mailovou adresu, IP adresu, adresu bydliště či fakturační a telefonní číslo (nepovinně).
  • Vyplněním formuláře „Názory účastníků“, umístěným v článku „Názory účastníků“ sdělujete správci a neomezenému okruhu uživatelů webových stránek správce své jméno, IP adresu, e-mailovou adresu a adresu Vaší internetové stránky. Všechny osobní údaje sdělené prostřednictvím tohoto formuláře jsou nepovinné (nemusíte je uvádět). Pouze údaj se jménem je povinný pro odeslání formuláře. Vaše jméno však můžete uvést pouze jako iniciály, nebo pouze jméno bez příjmení. Správce upozorňuje že odesláním tohoto formuláře dojde k automatickému zveřejnění poskytnutých údajů na webové prezentaci správce. Údaj o Vaší IP adrese se nezveřejňuje a automaticky se ukládá v databázi správce. Pokud si po odeslání formuláře budete přát údaje změnit, smazat, nebo dodatečně odepřít poskytnutý souhlas, kontaktujte správce na e-mailu info@acontax.cz.

Vyplnění a odesláním jednoho z uvedených formulářů udělujete souhlas se zpracováním svých osobních údajů, a to za níže uvedených podmínek:

Podmínky zpracování osobních údajů Subjektu údajů:

  • Správcem osobních údajů podle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) je Správce.
  • Vaše osobní údaje zpracovává správce z důvodu zajištění objednaných služeb.
  • Správce zpracovává vaše jméno a příjmení, adresu, e-mail, telefonní číslo, IP adresu a informace o objednaných službách.
  • Po a v průběhu absolvování vzdělávacího kurzu zpracovává též údaje předepsané zákonem a za účelem vystavení certifikátů o absolvování akreditovaných kurzů MŠMT zpracovává též Vaše datum narození.
  • Pokud vyplníte a odešlete jeden z popsaných interaktivních formulářů je důvodem zpracování Váš souhlas se zpracováním osobních údajů.
  • V ostatních případech je právním důvodem tohoto zpracování plnění smlouvy a plnění zákonných povinností (evidence účetních dokladů, evidence vystavených certifikátů o absolvovaném vzdělání).
  • Ochrana vašich osobních údajů odpovídá požadavkům Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR).
  • Aby vás správce mohl informovat o aktuálních nabídkách a slevách, zpracovává vaše jméno a příjmení a e-mailovou adresu. Právním důvodem tohoto zpracování je Váš souhlas, který správci poskytujete buď prostřednictvím formuláře „Přihláška“ (nepovinně), nebo jinou formou, a který můžete kdykoli odvolat.
  • Vaše osobní údaje správce poskytuje jen institucím k tomu zmocněným zákonem, nikomu jinému Vaše osobní údaje bez Vašeho výslovného souhlasu neposkytuje.
  • Při zpracování Vašich osobních údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani k profilování.
  • Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřil zpracováním Vašich osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu GDPR.
  • Správce nemá v úmyslu předat Vaše osobní údaje do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným osobám.
  • Kdykoliv máte právo odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat od Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování. Máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že při zpracování vašich osobních údajů postupuje správce v rozporu s GDPR.

Ing. Věra Hrbáčová

Nejbližší kurzy

Daně

10.6.2019

Mzdy

19.6.2019

Účetnictví

9.9.2019

 

Aktuality

7.2.2019: V průběhu ledna a února 2019 proběhl tradiční Seminář k daňovým změnám 2018-2019 – Písemný materiál k tomuto semináři naleznete zde

10.7.2018: Od 1.8.2018 působíme na nové adrese: Brno, Přadlácká 920/24c, 60200 – podrobnosti naleznete zde

Kurz splnil moje očekávání, oceňuji zaměření na nejčastější příklady z praxe,atmosféra velmi příjemná, paní Věra je zkušená lektorka a látku nám vždy vysvětlila velmi jasně a přehledně. Ochotně mi poradila s problémy z mé praxe mimo rámec kurzu. DoporučujiJediné co bych doporučila pro další výtisk skript je více místa ve na řešení příkladů a vlastní poznámky.

Katka Langerová

Dobrý den, ráda bych se přidala ke všem pozitivním komentářům, které pějí chválu na způsob vedení, náplň a kvalitu studijního materiálu tohoto kurzu podvojného účetnictví. Paní Věra Hrbáčová svým přístupem, rozptýlila všechny mé obavy začátečníka v této problematice a díky svému lidskému a uvolněnému přístupu, který ovšem nebyl na úkor profesionality, kvality výkladu a věcnému obsahu, dosáhla toho, že jsme se všichni cítili uvolněně, přirozeně a neměli jsme zábran zeptat se na cokoli, ať už se otázka mohla jevit sebebanálněji a myslím, že mohu hovořit za všechny účastníky, že jsme všichni navštěvovali kurz rádi a byl pro nás velkým přínosem. Paní Hrbáčová všechny naše dotazy trpělivě zodpověděla, nejasnosti vysvětlila ze všech možných stran a poradenství ochotně poskytovala nad rámec hodin výuky, což jistě nebývá samozřejmostí. Skripta jsou zpracována způsobem, který umožňuje je kdykoli v praxi použít a lehce si vyhledat potřebné informace, jsou plná praktických příkladů a jistě se k nim všichni budeme často vracet. Na závěr musím říci, že kurz podvojného účetnictví splnil a i předčil má očekávání a mohu konstatovat, že i „MÁ DÁTI/DAL“ , v obecném laickém povědomí jistě vnímáno, jako nezáživná a nesrozumitelná hra čísel a účtů, může být podáno způsobem, který zaujme každého, nehledě na úroveň vzdělání a vědomostí v dané problematice. Ještě jednou děkuji a všem tento kurz doporučuji. :)

Simona Ševčíková

Se všemi komentáři naprosto souhlasím. Kurz pod vedením paní Ing. Hrbáčové byl pro mě velmi přínosný, probíraná látka se týkala nejen teorie,ale byla soustředěná i na prakticku část ve formě příkladů. Paní Ing. Hrbáčová je nejen velkým profesionálem, hlavně je to člověk s velkým srdcem, vždy usměvavá, přátelská a ochotná vše vysvětlit. Za to jí patří velký dík. Chtěla bych poděkovat za příjemně strávené dva měsíce v kurzu, třeba se ještě někdy setkáme. Kurz všem zájemcům velmi doporučuji.

Michaela Forejtková

Odkazy

Člen Komory daňových poradců České republiky č. 3798 www.kdpcr.cz

Držitel certifikátu Bilanční účetní č. 000518 www.svaz-ucetnich.eu

Držitel vzdělávací akreditace Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy www.msmt.cz

Dále viz. certifikace

BlahaSoft - Účetní a ekonomický software www.obchod.blahasoft.cz