Zásady ochrany osobních údajů

Podmínky zpracování a ochrany osobních údajů

Vážení návštěvníci,
podle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) se zavazuji respektovat a ochraňovat Vaše soukromí a chránit vaše osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

V souladu s požadavky nařízení sděluji, že mé identifikační údaje, jako osoby nakládající s Vašimi osobními údaji (dále jen „Správce“) jsou následující:

Jméno a příjmení: Ing. Věra Hrbáčová
IČO: 488728811
Sídlo provozovny: Stará 98/18, 602 00 Brno
e-mail: info@acontax.cz
tel.: 777 733 661

Prostřednictvím těchto internetových stránek můžete umožnit nakládání se svými osobními údaji vyplněním jednoho ze třech interaktivních formulářů:

  • Vyplněním formuláře „Rychlý kontakt“, který vyvoláte tlačítkem „Rychlý kontakt“ umístěným na konci každého článku sděluje správci své jméno, příjmení, e-mailovou adresu, IP adresu a telefonní číslo (nepovinně).
  • Vyplněním formuláře „Přihláška“, který vyvoláte tlačítkem „Přihlásit se“ umístěným v článku „Kalendář kurzů“ sdělujete správci své jméno, příjmení, e-mailovou adresu, IP adresu, adresu bydliště či fakturační a telefonní číslo (nepovinně).
  • Vyplněním formuláře „Názory účastníků“, umístěným v článku „Názory účastníků“ sdělujete správci a neomezenému okruhu uživatelů webových stránek správce své jméno, IP adresu, e-mailovou adresu a adresu Vaší internetové stránky. Všechny osobní údaje sdělené prostřednictvím tohoto formuláře jsou nepovinné (nemusíte je uvádět). Pouze údaj se jménem je povinný pro odeslání formuláře. Vaše jméno však můžete uvést pouze jako iniciály, nebo pouze jméno bez příjmení. Správce upozorňuje že odesláním tohoto formuláře dojde k automatickému zveřejnění poskytnutých údajů na webové prezentaci správce. Údaj o Vaší IP adrese se nezveřejňuje a automaticky se ukládá v databázi správce. Pokud si po odeslání formuláře budete přát údaje změnit, smazat, nebo dodatečně odepřít poskytnutý souhlas, kontaktujte správce na e-mailu info@acontax.cz.

Vyplnění a odesláním jednoho z uvedených formulářů udělujete souhlas se zpracováním svých osobních údajů, a to za níže uvedených podmínek:

Podmínky zpracování osobních údajů Subjektu údajů:

  • Správcem osobních údajů podle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) je Správce.
  • Vaše osobní údaje zpracovává správce z důvodu zajištění objednaných služeb.
  • Správce zpracovává vaše jméno a příjmení, adresu, e-mail, telefonní číslo, IP adresu a informace o objednaných službách.
  • Po a v průběhu absolvování vzdělávacího kurzu zpracovává též údaje předepsané zákonem a za účelem vystavení certifikátů o absolvování akreditovaných kurzů MŠMT zpracovává též Vaše datum narození.
  • Pokud vyplníte a odešlete jeden z popsaných interaktivních formulářů je důvodem zpracování Váš souhlas se zpracováním osobních údajů.
  • V ostatních případech je právním důvodem tohoto zpracování plnění smlouvy a plnění zákonných povinností (evidence účetních dokladů, evidence vystavených certifikátů o absolvovaném vzdělání).
  • Ochrana vašich osobních údajů odpovídá požadavkům Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR).
  • Aby vás správce mohl informovat o aktuálních nabídkách a slevách, zpracovává vaše jméno a příjmení a e-mailovou adresu. Právním důvodem tohoto zpracování je Váš souhlas, který správci poskytujete buď prostřednictvím formuláře „Přihláška“ (nepovinně), nebo jinou formou, a který můžete kdykoli odvolat.
  • Vaše osobní údaje správce poskytuje jen institucím k tomu zmocněným zákonem, nikomu jinému Vaše osobní údaje bez Vašeho výslovného souhlasu neposkytuje.
  • Při zpracování Vašich osobních údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani k profilování.
  • Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřil zpracováním Vašich osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu GDPR.
  • Správce nemá v úmyslu předat Vaše osobní údaje do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným osobám.
  • Kdykoliv máte právo odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat od Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování. Máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že při zpracování vašich osobních údajů postupuje správce v rozporu s GDPR.

Ing. Věra Hrbáčová

Nejbližší kurzy

Daňové změny 2020

30.10.2020

Daně

2.11.2020

Daňové změny 2021

1.2.2021

Účetnictví

8.2.2020

 

Aktuality

28.9.2020: Dne 30.10.2020 se uskuteční online přednáška na téma „Daňové změny 2020“, dne 1.2.2021 se uskuteční online přednáška na téma „Daňové změny 2021“. Podrobné informace naleznete zde

10.5.2020: Všechny pořádáné kurzy budou probíhat v aktuálním čase také formou online vysílání přímo z učebny. Ukázka výuky je připravena zde… 

Kurzem paní Ing. Hrbáčové jsem úspěšně prošla nejen díky vlastnímu přesvědčení a píli, ale hlavně proto, že kurz vede odborník-sama paní Hrbáčová, má výborně zpracovaný učební materiál a výklad jednotlivých kapitol byl natolik přesvědčivý, že chuť dozvědět se více narůstá a odnášíte si vždy dobrý pocit, nabyté vědomosti a těšíte se na další přínosná setkání. Ač jsem do kurzu nastupovala jako naprostý laik, dnes se v účetnictví plně orientuji. Za sebe mohu jedině doporučit.

Eva Skřipská

Všem vřele doporučuji. Báječný výklad, přijemné prostředí, jednoduchost, srozumitelnost, názorné ukázky,skvěle zpracovaná skripta... Už teď se těším na kurz Daňové nadstavby.

Olga Hladíková

S kurzem účetnictví jsem byla velmi spokojena,velmi příjemné prostředí,výuka i materiály paní Hrbáčové byly přehledné.Můžu doporučit!

Lenka

Odkazy

Člen Komory daňových poradců České republiky č. 3798 www.kdpcr.cz

Držitel certifikátu Bilanční účetní č. 000518 www.svaz-ucetnich.eu

Držitel vzdělávací akreditace Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy www.msmt.cz

Dále viz. certifikace

BlahaSoft - Účetní a ekonomický software www.obchod.blahasoft.cz