Zásady ochrany osobních údajů

Podmínky zpracování a ochrany osobních údajů

Vážení návštěvníci,
podle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) se zavazuji respektovat a ochraňovat Vaše soukromí a chránit vaše osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů.

V souladu s požadavky nařízení sděluji, že mé identifikační údaje, jako osoby nakládající s Vašimi osobními údaji (dále jen „Správce“) jsou následující:

Jméno a příjmení: Ing. Věra Hrbáčová
IČO: 488728811
Sídlo provozovny: Stará 98/18, 602 00 Brno
e-mail: info@acontax.cz
tel.: 777 733 661

Prostřednictvím těchto internetových stránek můžete umožnit nakládání se svými osobními údaji vyplněním jednoho ze třech interaktivních formulářů:

  • Vyplněním formuláře „Rychlý kontakt“, který vyvoláte tlačítkem „Rychlý kontakt“ umístěným na konci každého článku sděluje správci své jméno, příjmení, e-mailovou adresu, IP adresu a telefonní číslo (nepovinně).
  • Vyplněním formuláře „Přihláška“, který vyvoláte tlačítkem „Přihlásit se“ umístěným v článku „Kalendář kurzů“ sdělujete správci své jméno, příjmení, e-mailovou adresu, IP adresu, adresu bydliště či fakturační a telefonní číslo (nepovinně).
  • Vyplněním formuláře „Názory účastníků“, umístěným v článku „Názory účastníků“ sdělujete správci a neomezenému okruhu uživatelů webových stránek správce své jméno, IP adresu, e-mailovou adresu a adresu Vaší internetové stránky. Všechny osobní údaje sdělené prostřednictvím tohoto formuláře jsou nepovinné (nemusíte je uvádět). Pouze údaj se jménem je povinný pro odeslání formuláře. Vaše jméno však můžete uvést pouze jako iniciály, nebo pouze jméno bez příjmení. Správce upozorňuje že odesláním tohoto formuláře dojde k automatickému zveřejnění poskytnutých údajů na webové prezentaci správce. Údaj o Vaší IP adrese se nezveřejňuje a automaticky se ukládá v databázi správce. Pokud si po odeslání formuláře budete přát údaje změnit, smazat, nebo dodatečně odepřít poskytnutý souhlas, kontaktujte správce na e-mailu info@acontax.cz.

Vyplnění a odesláním jednoho z uvedených formulářů udělujete souhlas se zpracováním svých osobních údajů, a to za níže uvedených podmínek:

Podmínky zpracování osobních údajů Subjektu údajů:

  • Správcem osobních údajů podle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) je Správce.
  • Vaše osobní údaje zpracovává správce z důvodu zajištění objednaných služeb.
  • Správce zpracovává vaše jméno a příjmení, adresu, e-mail, telefonní číslo, IP adresu a informace o objednaných službách.
  • Po a v průběhu absolvování vzdělávacího kurzu zpracovává též údaje předepsané zákonem a za účelem vystavení certifikátů o absolvování akreditovaných kurzů MŠMT zpracovává též Vaše datum narození.
  • Pokud vyplníte a odešlete jeden z popsaných interaktivních formulářů je důvodem zpracování Váš souhlas se zpracováním osobních údajů.
  • V ostatních případech je právním důvodem tohoto zpracování plnění smlouvy a plnění zákonných povinností (evidence účetních dokladů, evidence vystavených certifikátů o absolvovaném vzdělání).
  • Ochrana vašich osobních údajů odpovídá požadavkům Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR).
  • Aby vás správce mohl informovat o aktuálních nabídkách a slevách, zpracovává vaše jméno a příjmení a e-mailovou adresu. Právním důvodem tohoto zpracování je Váš souhlas, který správci poskytujete buď prostřednictvím formuláře „Přihláška“ (nepovinně), nebo jinou formou, a který můžete kdykoli odvolat.
  • Vaše osobní údaje správce poskytuje jen institucím k tomu zmocněným zákonem, nikomu jinému Vaše osobní údaje bez Vašeho výslovného souhlasu neposkytuje.
  • Při zpracování Vašich osobních údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování ani k profilování.
  • Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů, nepověřil zpracováním Vašich osobních údajů žádného zpracovatele ani neurčil zástupce pro plnění povinností ve smyslu GDPR.
  • Správce nemá v úmyslu předat Vaše osobní údaje do třetí země, mezinárodní organizaci nebo jiným osobám.
  • Kdykoliv máte právo odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo požadovat od Správce přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování. Máte právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci, jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že při zpracování vašich osobních údajů postupuje správce v rozporu s GDPR.

Ing. Věra Hrbáčová

Nejbližší kurzy

Daně

2.11.2020

Účetnictví

23.11.2020

Účetnictví

8.2.2021

 

Aktuality

10.5.2020: Všechny pořádáné kurzy budou probíhat v aktuálním čase také formou online vysílání přímo z učebny. Ukázka výuky je připravena zde… 

3.2.2020: V průběhu ledna 2020 proběhl tradiční Seminář k daňovým změnám 2019-2020 – Materiál ke stažení k těmto změnám naleznete zde

Kurz mususím jen pochválit a vřele doporučit. Paní Ing. Věra Hrbáčová má skvělý individuální přístup, vše pečlivě a srozumitelně vysvětlí, nikdy nepokračovala dál, dokud si nebyla jista, že problematice všichni rozumíme. Každé učivo jsme hned procvičili na praktických příkladech. Způsob výuky mi maximálně vyhovoval. Do kurzu jsem vstupovala s nulovými znalostmi o účetnictví, po jeho absolvování začínám vést účetnictví rodinné firmě a kurz mě na to výborně připravil. Takže opravdu vřele doporučuji.

Mgr. Magda Palajová

Ráda bych Vám paní Věro poděkovala za vše co jste mě v kurzu naučila.Velmi srozumitelná výuka, nekončící ochota,příjemné prostředí,perfektně připravené materiály,vřele tento kurz Všem doporučuji.

Martina Kunovská

Vybírala jsem si z několika dostupných kurzů, tento jsem zvolila po kladných referencích kamarádky. Kurz je velice intenzivní, ale paní inženýrka Hrbáčová je ochotna vysvětlovat a vysvětlovat a má skvěle a precizně připravená skripta. Tímto ji srdečně zdravím! Navíc jsem měla štěstí i na skvělé spolubojovnice, takže výuka probíhala v klidné a pohodové atmosféře.

Martina Wiszová

Odkazy

Člen Komory daňových poradců České republiky č. 3798 www.kdpcr.cz

Držitel certifikátu Bilanční účetní č. 000518 www.svaz-ucetnich.eu

Držitel vzdělávací akreditace Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy www.msmt.cz

Dále viz. certifikace

BlahaSoft - Účetní a ekonomický software www.obchod.blahasoft.cz